Apparaten en accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
55 g
Calorieën
5113 kJ /
1222 kcal
Vetten
92 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Zalm en venkel risotto
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Gegratineerde coquilles
25min
Chocoladecake
40min